Actueel

Test gratis allerlei watersportmateriaal uit in België

20:40

Wil je ook een gave catamaran of stoere rib uitproberen? Kom dan naar de derde editie van het try-out weekend dat de Belgian Boat Show organiseert op 12 en 13 mei. Dit gratis evenement, Belgian Boat Show Beach 2018, vindt plaats in de beachclub van de Royal Belgian Sailing Club in Duinbergen.

Het evenement duurt op beide dagen van 10.00 tot 18.30 uur en is het beste antwoord op de vraag hoe al het mooie materiaal voor op het strand en in de branding werkt; zelf uitproberen! De grootste organisator van pleziervaart- en watersportbeurzen van België brengt hiermee de waterbeleving mijlen dichter bij het publiek.

(c) Wouter Van Vaerenbergh.

Probeer zelf uit

Vele topspecialisten met sportcatamarans, Rigid Inflatable Boats (rib’s), stand up paddle (sup), windsurfing, kitegear en zelfs bikes en steps stellen hun nieuwste materiaal voor. Onder begeleiding kan iedereen alles gratis uitproberen om zo de smaak te pakken te krijgen.

Geïnteresseerden voor het zeilen en andere brandingssporten moeten zich aanmelden in de zones rond de beachclub voor de diverse demonstraties en proefvaarten. Zwemkleding en handdoeken zijn uiteraard belangrijk om mee te nemen. Drysuits, isolerende pakken en reddingsvesten worden beschikbaar gesteld.

Klik hier voor meer informatie over het try-out weekend!

Omslagfoto: Belgian Boat Show

Last modified: 2 mei 2018
Sluiten