Actueel

Nomineer de hondvriendelijkste jachthaven

11:06

Ook dit jaar kun je weer een oordeel vellen over de leukste jachthaven voor honden. Het doel van deze verkiezing is Nederlandse jachthavens te beoordelen op hondvriendelijkheid. Je moet de haven onder andere beoordelen op de toegankelijkheid en veiligheid van de jachthaven en de aanwezige faciliteiten voor honden.

De wedstrijd wordt voor de tweede keer gehouden en is een initiatief van Honden aan Boord. Tot 30 september kun je jachthavens nomineren door middel van een beoordelingsformulier die je op deze website vindt. Naast de toegankelijkheid, veiligheid en aanwezige faciliteiten, moet je je mening geven over de gastvrijheid van het personeel ten aanzien van de honden en hun baasjes en de uitlaat- wandel- en zwemmogelijkheden nabij de jachthaven en in de omgeving. De kwaliteit wordt beoordeeld op een schaal van 1 tot en met 5.

In 2017 won Waddenhaven Vlieland de award. (c) Trudie Rutten.

Stemronde 2

Uiteindelijk worden er uit de aangemelde jachthavens de tien best scorende genomineerd. Vervolgens kun je vanaf 1 oktober tot 30 november stemmen op één van de tien genomineerde havens. Op 3 december zal bekend worden gemaakt welke haven de award voor ‘De leukste jachthaven voor honden 2018’ wint. Vorig jaar wist Waddenhaven Vlieland de prijs in de wacht te slepen. Naast de eerste prijs worden er ook een tweede en derde prijs uitgereikt.

Doe mee!

Iedereen die een jachthaven beoordeelt, maakt kans op een van de drie Honden aan Boord-pakketten. Klik hier om jouw favoriete jachthaven te nomineren.

(c) Trudie Rutten.

Omslagfoto: Trudie Rutten

Last modified: 2 augustus 2018
Sluiten