Navigatie

Luistertip: Podcastreeks van Imray over vaargebieden

14:00

(c) Imray

Goed nieuws voor liefhebbers van podcasts! Speciaal voor zeilers in lockdown maakte Imray, in samenwerking met de Royal Cruising Club Pilotage Foundation, een podcastreeks met informatie en tips over verschillende vaargebieden. Ideaal voor wie zich deze winter extra goed wil voorbereiden op het volgende vaarseizoen en nu alvast wil wegdromen.

Ode aan de vaargids

Imray is uitgever van nautische boeken en kaarten. In de podcastreeks, die begin dit jaar gemaakt werd, komt telkens een van de mensen achter de beroemde vaargidsen aan het woord; auteurs, redacteurs en ervaren zeilers. Zij delen ervaringen, tips en aanbevelingen over specifieke vaargebieden. De podcast is ook een ode aan de vaargids zelf. Wat zijn de voordelen van een papieren gids? Hoe komt zo’n pilot tot stand? De reeks is informatief, maar bovenal inspirerend voor iedereen die graag zeilend nieuwe oorden wil ontdekken.

De podcasts zijn in het Engels en duren elk ongeveer een half uur. Meer informatie, waaronder een link naar andere beluisterkanalen, vind je op de website van Imray.

Verder luisteren en lezen?

Onlangs plaatsten we deze interessante luistertip: Podcast met Whitbread-schipper Tracy Edwards.

Op zoek naar een vaargids? Kijk dan ook eens naar de vaarwijzers in onze webshop!

Tags: , Last modified: 18 maart 2021
Sluiten