Stage

Stagiair(e) Zeilen

(media, online of journalistieke opleiding)

Tijdens de stage draai je volwaardig mee in ons team. Je speelt een belangrijke rol zowel bij het uitbouwen van onze online activiteiten als bij het maken van content op de redactie. Je gaat eigen artikelen, online berichten en social media posts schrijven en we sturen je op pad om verslag te doen of video’s te maken. Vandaar dat kennis van en affiniteit met zeilen belangrijk is.

We geven je veel vrijheid, maar staan altijd voor je klaar met hulp en advies. Wij denken dat dat de beste manier is om snel in het vak thuis te raken en het beste in je boven te krijgen. We vragen je inzet en betrokkenheid en we vertrouwen op je creativiteit, energie en kritische blik. De stage duurt bij voorkeur minimaal 4 maanden en vindt plaats in Haarlem. De aanvang is in overleg. We bieden je een prima stagevergoeding, maar vooral een zeer leerzame stage binnen een uitgeverij en mediabedrijf.

 Wat zoeken wij?

  • Je volgt een relevante opleiding, zoals journalistiek/media, communicatie of web development.
  • Je hebt affiniteit met zeilen en watersport
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
  • Je bent stressbestendig en kan goed werken met deadlines
  • Ervaring met Social media en video is een pré

Wat wij bieden:

  • Een meewerkstage bij een gezellige en hardwerkende redactie, waar je veel ervaring op kan doen in de tijdschriftenbranche.
  • Periode: aanvang in overleg
  • Stagevergoeding conform de branche

 Reageren

Interesse? Dan horen we graag van je. Stuur een korte motivatie en je CV naar ons toe. Stuur ons vooral ook (links naar) vlogs, blogs en artikelen als je al eens iets gemaakt hebt. Het helpt als je een enthousiaste zeiler bent, dus vertel ons daar ook iets over. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ben Rutte, hoofdredacteur (023-8200100, ben@zeilen.nl). Een motivatie met CV stuur je naar: info@zeilen.nl

Last modified: 20 mei 2020

Comments are closed.

Sluiten