Promo

Een boot kopen, altijd een uitdaging

11:52

In de winter is er besloten, we gaan een andere boot komen. Kopen we een tweedehandsboot of gaan we voor nieuw? Begin maart wordt er een bezoekje gepland aan de ‘droge’ Hiswa te Amsterdam. Veel aanbod, wat de keuze alleen nog maar moeilijker maakt. Een paar weken later blijven er toch drie zeilboten over die de interesse hebben gewekt. De Dehler staat hier ook tussen. Tijd om naar Stellendam af te reizen, om meer gevoel bij deze boot te krijgen. U bent van harte welkom!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met:

Dehler Benelux

Gijs Golverdingen en Tjerk van Loenhout zijn twee gepassioneerde zeilers en runnen samen Dehler Benelux vanuit Stellendam. Het zijn Dehler fanaten en ze geloven in het degelijke vertrouwde Duitse merk. Naast hun dealership, runnen de heren samen ook GT Yacht Brokers. Beide bedrijven verkopen performance zeilboten, een mooi compleet verhaal voor de doelgroep. Collega Victor van Heuverswyn in Breskens (BE) bedient vanuit Breskens de Belgische markt. Samen zijn ze al driemaal uitgeroepen tot wereldwijd beste Dehler dealer. Iets om trots op te zijn!

De Nederlandse en Belgische geschiedenis van Dehler gaat van ver terug, het merk is verweven met de Duitse werf en heeft een enorme naamsbekendheid in de Benelux. Gijs en Tjerk zijn dan ook zeer trots dat ze het merk mogen vertegenwoordigen. Het is vol van innovatie en heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en dat in combinatie met de prestatie en comfort maakt het merk uniek.

Dehler heeft zicht in de afgelopen 50 jaar ontwikkeld tot het toonaangevende merk van vandaag en verkoopt boten over de hele wereld via het wereldwijde dealernetwerk. Het huidige model assortiment omvat de Dehler 29, Dehler 34, Dehler 38, Dehler 46 en de nieuwe Delher 30 One Design.

“We geloven in de waardes van Dehler”
Tjerk van Loenhout

De waardes van Dehler:

I. Snelheid

Snelheid is één van de belangrijkste deugden van een boot. Waarom? Het brengt veel plezier om snel met de boeg door de golven te kruisen. Daarom hebben alle Dehler modellen het racen in hun genen. Oftewel, makkelijk te zeilen, moeilijk te verslaan. Daarnaast brengt snelheid ook veiligheid en zeilcomfort met zich mee. Komt er een vlaagje? Dat wordt niet omgezet in helling maar in extra snelheid. Dit maakt zeilen comfortabeler en veiliger.

II. Uitgekiende perfectie

Een perfecte boot is mooi, veilig en snel. De uitrusting laat niets te wensen over. Het design combineert functie met esthetiek en de afwerking is onberispelijk tot in het kleinste detail. Deze hoge eisen zijn de minimumnorm van Dehler. Dehler bouwt elke boot waarbij men zich verbaast over de vele slimme ideeën. Door de uitgekiende constructie van bijvoorbeeld romp en dek is een Dehler sterker en stijver dan menig ander schip. Door deze wijze van romp-/dekverbinding en qua afwerking ziet het er ook nog eens een stuk netter uit door dat er geen kit afwerking aan te pas komt. De overgang van romp naar dek is onzichtbaar, ook dat is uitgekiende perfectie die redelijk uniek is.

III. Duits ontwerp

Dehler bevestigt de waarden die staan voor ‘Made in Germany’. Precisie en grondigheid in elk detail is de manier waarop de werf denkt en handelt, evenals de keuze die gemaakt wordt in partners. Het internationaal gerenommeerde jachtdesignteam van Judel / Vrolijk & co. behoort bijvoorbeeld tot één van de partners.

Naast snelheid is ook het interieur technisch en innovatief. Dehler heeft de combinatie tussen snelheid en comfort zeer goed op orde. Gezinnen zoeken een zeilboot met het beste van both worlds. Dehler heeft dit begrepen en dit maakt het merk zeer succesvol. Dit verklaart ook de prachtige aantallen die in de benelux afgelopen jaren te water zijn gegaan.

“Iets om trots op te zijn!”
Gijs Golverdingen

 

“Wij als GT Performance Yachts willen de mensen laten kennismaken met het merk Dehler en zijn te vinden op de watersport beurzen als HISWA en Boot Düsseldorf. Maar daarnaast ook zeker in onze vestigingen in Stellendam en Breskens. Hier hebben we diverse modellen beschikbaar om samen met klanten op een rustige, ontspannen manier te bezichtigen. We nodigen graag mensen uit om eens te komen kijken. Vaak is een beurs maar vluchtig en te gehaast. Bij onze vestigingen staat de koffie klaar en gaat u samen met één van ons aan boord om de modellen te bekijken. Daarna maken we eventuele plannen om te kijken of Dehler bij u past en hoe we dat in uw plaatje kunnen passen. Uw oude schip, waar u jaren veel plezier mee heeft gehad, kunnen we altijd in een eventuele koop betrekken. Deze past vaak prima binnen onze makelaardij, zodat u niet eerst zelf aan de slag hoeft te gaan.

Een persoonlijke kennismaking waarbij we zelf – als eigenaren van ons bedrijf – klaar staan om u te ontvangen en wegwijs te maken in onze Dehler passie, daar bent u van harte welkom!”

Groet,
Gijs, Tjerk & Victor

1 juli actie

Dehler Benelux start vanaf 1 juli de nieuwe Champions Choice actie waarin u als klant profiteert van zeer gunstige condities op de volgende items.
U voordeel loopt op met als hoogtepunt de maanden juli & augustus. Vraag naar de pakketten per model!

B&G navigatie pakketten met o.a.:
 • Zeus kaartplotter
 • Wind, diepte en snelheidsmeters
 • Stuurautomaat
 • FM, AM en AIS antenne incl. splitter
Cruising Pakket met o.a.:
 • Zwemplateau
 • Teak in kuip
 • Inklapbare klampen
 • Horren en blinderingen
 • Anker en elektrische ankerlier
Zeilenpakket met o.a.:
 • HPM zeilen main/jib
 • Gennaker
Last modified: 8 december 2022
Sluiten