Nieuws

Multihullsweekend in Medemblik

Wie meer wil weten over het zeilen met cats en tri's kan 15 en 16 mei terecht in Medemblik. Meevarend kan ook. Wedstrijdzeilers die willen meedoen aan het Rondje IJsselmeer hebben nog een paar dagen om zich aan te melden.

14:51

Opgehangen aan het Rondje IJsselmeer organiseert WSV-Bestevaer in samenwerking met de Catamaran en Trimaran Club op 16 en 17 mei een multihullweekend in en rond het Regatta Center in Medemblik. Op vrijdag 16 Mei 2003 is een trim/trainingsdag geprogrammeerd De trimdag wordt verzorgd door Mischa Heemskerk en Sven Karsenbarg samen met zeilmaker Peter Vink . Het gaat zowel om trimtheorie als om de praktijk aan boord. De volgende dag wordt het Rondje IJsselmeer verzeild, een 50 mijl lang traject dat voor open cats en kajuimultihulls. De baan loopt van Medemblik, via Den Oever, Makkum, Staveren en Enkhuizen terug naar Medemblik. 50 mijl multihullzeilen


De organisatie heeft zich uitdrukkelijk ten doel gesteld het multihullzeilen te promoten. Naast trim en wedstrijdzeilen zijn walactiviteiten georganiseerd. In de haven en op de wal van het Regatta Center Medemblik zullen verschillende modellen van catamarans en trimarans gepresenteerd worden. Gedurende de dag is er de mogelijkheid op kajuitmultihulls op te stappen Ook zijn er stands met allerhande informatie op het gebied van multihulls, zowel van de kajuitvariant als de open ‘beach-cats’ en pure wedstrijdboten.


Informatie en inschrijving voor de wedstrijd: http://www.wsvbestevaer.nl

Last modified: 4 september 2007
Sluiten