Nieuws

Zeilen in de 24-uurs race

Team Zeilen doet volgende week vrijdag en zaterdag opnieuw mee aan de Delta Lloyd 24-Uurs Race. We starten in Muiden en hopen een etmaal later samen met meer dan zevenhonderd zeiljachten te finishen in Medemblik.

16:35

U kunt ons volgen via Twitter (Zeilen_magazine), zeilersewblog.nl en zeilen.nl. Onze positie is te zien op www.geosports.nl.

 

Doet u ook mee aan de Delta Lloyd 24-uurts Race en wilt u de thuisblijvers op de hoogte houden van uw verrichtingen, maak dan gebruik van een van de volgende mogelijkheden.

1.       Huur snel voor dertig euro een tracker bij Geosports. Er is een beperkt aantal trackers beschikbaar en u moet snel reageren als u het apparaat nog op tijd aan boord wilt hebben.

2.       Hebt u een smartphone met Windows Mobile (geen iPhone), maak dan gebruik van de mobiele applicatie (gratis).

3. Bent u in het bezit van een AIS transponder (dus een zender, en niet alleen een ontvanger) dan kunt u zich met uw MMSI nummer en de naam van uw schip registreren op www.geosports.nl.

 

Abonnees van Zeilen die meedoen aan de 24-uurs worden van harte uitgenodigd om ons tijdens de race op de hoogte te houden. Dat kan via het telefoonnummer dat staat vermeld op pagina 21 van de september-editie. Wij zorgen er dan voor dat uw bijdragen verschijnen via Twitter en de website van Geosports. Een leuke manier om uw naasten op de hoogte te houden!

 

In de volgende editie van de Zeilen nieuwsbrief zullen we het laatste nieuws over de Delta Lloyd 24-Uurs Race bekend maken.

Last modified: 20 augustus 2010
Sluiten