Nieuws

Vierde Rondje IJburg

Op zondag 27 september aanstaande organiseert Watersportvereniging IJburg voor de vierde achtereenvolgende keer het jaarlijkse Rondje IJburg. Iedereen mag meedoen met welk vaartuig dan ook, zolang het maar geen motor heeft.

11:43

Ben je surfer, zeiler, kanoër, roeier, waterfietser of creatief met eigenbouw, doe dan mee! Leden en niet-leden, IJburgers en niet-IJburgers, individueel of als ploeg, iedereen kan deelnemen. Ook de leden van de andere watersportverenigingen in en om Amsterdam zijn uitgenodigd om te laten zien wat ze kunnen èn om ondertussen kennis te maken met onze waterrijke Amsterdamse wijk.

Er zijn prijzen voor de snelsten in de categorieën ‘voortbewogen door windkracht’ en ‘voortbewogen door spierkracht’ en voor degene die met het ‘meest originele vaartuig’ over de finish komt. Om je aan te melden: mail uiterlijk 20 september naar rondje@wvijburg.nl of meld je op 27 september tussen 10 en 12 uur aan bij de starttafel ter plekke. Deelname is gratis voor leden van de WVIJburg. Niet-leden betalen 5 euro per persoon.

Foto’s: www.ijburg.nl en Watersportvereniging IJburg

Last modified: 14 september 2009
Sluiten