Nieuws

Vertrekkersdag 19 maart

Gaat u dit jaar voor minstens twaalf maanden het zeegat uit voor een zeilreis? Dan zwaaien we u uit tijdens de jaarlijkse Vertrekkersdag van Zeilen. De bijeenkomst vindt plaats op 19 maart bij de Koninklijke Watersportvereniging Loosdrecht.

13:34

De Vertrekkersdag is vooral bedoeld om contacten te leggen met andere zeilers, die net als u in de startblokken staan om een avontuurlijke tocht te maken. Wellicht komt u elkaar straks tegen op een fraaie ankerplek of in een sfeervolle haven.

 

Programma

U kunt onder meer uw laatste prangende vragen voorleggen aan een panel van deskundigen. Ook kunt u luisteren naar, en genieten van presentaties van zeilers die u voorgingen. Tijdens de schippersmaaltijd is er volop gelegenheid om met andere zeilers van gedachten te wisselen over uw plannen.

 

Deelname

Meld u snel aan, want er is plaats voor maximaal honderd personen. Deelname staat uitsluitend open voor zeilers die in 2011 een reis gaan maken van minimaal twaalf maanden.

U kunt zich aanmelden tot 6 maart 2011. Stuur een e-mail naar redactieassistente Iris van den Heuvel (info@zeilen.nl) en u ontvangt een inschrijfformulier.

 

Datum: 19 maart 2011

Tijd: van 14.00 uur tot circa 21.00 uur (zaal open vanaf 13.30 uur)

Plaats: Koninklijke Watersportvereniging Loosdrecht, Oud Loosdrechtsedijk 153, Loosdrecht

Kosten: 27,50 euro per persoon (inclusief dinerbuffet)

Last modified: 21 januari 2011
Sluiten