Nieuws

Open dag HCC Watersport

Op zondag 18 november vindt de jaarlijkse Open dag van de Watersport Gebruikersgroep van de HCC plaats. HCC is de vereniging van computergebruikers in Nederland, de Watersport Gebruikersgroep bestaat sinds 1991. De Open dag is ingedeeld in drie gedeelten: een ruilbeurs, lezingen en demonstraties.

13:11

De Open dag begint om 11.00 uur met een ruilbeurs van nautische goederen, boeken, kaarten en nautische software en hardware. Om 11.15 uur begint in twee zalen het lezingenprogramma. Verschillende experts behandelen uiteenlopende onderwerpen als: energiebeheer, verlichting, 3D kaarten, elektronische boordapparatuur, digitaal zeilontwerp, gribfiles, internet aan boord, interpretatie meteorologische informatie en nieuwe ontwikkelingen op het gebied van elektronische navigatie. Naast de lezingen vinden er ook tal van demonstraties plaats van allerhande nautische elektronische hulpmiddelen.

De Open dag vindt plaats in het gebouw van Correct Marine Electronics aan de Ceintuurbaan 111 in Rotterdam. De entree is gratis, net als parkeren.

Last modified: 9 november 2007
Sluiten