Nieuws

Nomineer voor Conny van Rietschoten Trofee

De virtuele stembus voor de Conny van Rietschoten Trofee 2011 is nog open tot 3 oktober. Tot die datum is het mogelijk om bijzondere en succesvolle personen of teams te nomineren voor de meest prestigieuze zeilprijs van Nederland.

14:01

Tevens is er de mogelijkheid om een persoon voor te dragen voor de Maas Trofee. De uiteindelijke winnaar van de Conny van Rietschoten Trofee heeft zich duidelijk onderscheiden in wedstrijdverband of zich op speciale wijze voor de zeilsport verdienstelijk gemaakt. Kandidaten kunnen genomineerd worden in de volgende categorieën: zeezeilen, internationaal en olympisch zeilen/windsurfen, jeugdzeilen en wedstrijdzeilen in nationale klassen.

Stemmen kan via de website van Stichting Zeiltrophy, www.vanrietschotentrofee.nl. Een e-mail naar info@vanrietschotentrofee.nl werkt ook. In dat geval dient de voordracht wel gemotiveerd te worden.

Na 3 oktober stelt de vakjury op basis van de inzendingen de genomineerden vast. Vervolgens buigt zij zich over dit selecte gezelschap om in samenspraak de winnaar van de Conny van Rietschoten Trofee 2011 te bepalen. De feestelijke uitreiking vindt plaats op donderdag 17 november in de Sociëteit van de Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging ‘De Maas’ in Rotterdam.

Last modified: 15 september 2011
Sluiten