Nieuws

Instapavond MaxFun 25 in Duitsland

De MaxFun 25 klasse organiseert op woensdag 5 juli een instapavond in het Duitse Warnemünde aan de Oostzee. Van 3 tot en met 8 juli doen tien Nederlandse MaxFun 25's mee aan het EK Sportsboats in die plaats.

14:34

De MaxFun 25 klasse organiseert op woensdag 5 juli een instapavond in het Duitse Warnemünde aan de Oostzee. Van 3 tot en met 8 juli doen tien Nederlandse MaxFun 25’s mee aan het EK Sportsboats in die plaats.


(Foto: Annemiek van Kinderen)
Jan Pieter Botman, de wedstrijdsecretaris van de MaxFun klasse ziet de Warnemünder Woche, een wedstrijdzeilevenement waar ongeveer 900 schepen zich voor hebben ingeschreven, als een unieke kans om de klasse in Duitsland verder te promoten. De klasse hoopt niet alleen de Duitse zeilers voor zich te winnen, maar het hele Europese veld.
Op 28 mei organiseerde de klasse een instapdag voor Nederlandse zeilers. In Lelystad hebben zo’n vijfendertig belangstellenden met windkracht zes kunnen zeilen in deze snelle sportboot. Volgens de klasse was deze dag zo’n succes dat ze hem graag herhalen in Duitsland, waar de eerste week van juli veel wedstrijdzeilers aanwezig zijn.
Deelname geschiedt uitsluitend na aanmelding. Neem voor meer informatie contact op met Marjolein via +31 (0)6 46 39 27 60 of via admin@maxfunboats.nl.
Meer informatie over het EK Sportsboats op www.warnemuender-woche.de.
Meer informatie over de MaxFun 25-klasse zie: www.maxfun25.com.
(Foto: Marjolein Voogd-Rueter)

Last modified: 4 september 2007
Sluiten