Nieuws

Henk de Velde signeert zijn jongste boek

Morgen, zaterdag 10 december, zal Henk de Velde zijn nieuwste boek signeren voor de bezoekers van Dekker Watersport in Zaandam. De ‘never ending voyage’ waar Henk altijd van sprak is voorlopig even afgewimpeld.

16:08

De zeezeiler zeilde zes keer solo de wereld rond in spraakmakende expedities zoals het Zeeman en Campina-project. Zoals het een avontuurlijke wereldreiziger betaamd heeft hij hierover meerdere boekwerken geschreven.

In zijn nieuwe boek Een krijger onderweg naar huis wordt zijn reis zonder einde vervolgd in de richting van onder andere Paaseiland, de plek waar zijn zoon Stefan geboren werd, en ook de plek waar de twee volwassen mannen naar terugkeren. Dat voelt aan als een Odyssee, de tocht van een krijger die naar huis keert… Maar is dit ook een terugkeer naar Nederland of een drang om de voorgenomen reis af te maken?

De signeersessie bij Dekker Watersport in Zaandam vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur. Het boek kost 16,95 euro. Dekker Watersport is gevestigd aan de Pieter Ghijsenlaan 4. (WP)

Last modified: 13 december 2011
Sluiten