Nieuws

Extra editie Zeilen-nieuwsbrief

Vanwege het lange weekend in verband met Hemelvaartsdag - het belooft prachtig zeilweer te worden - verschijnt er deze week geen Zeilen-nieuwsbrief. Uiteraard vindt u vrijdag wel het weekendweerbericht op de website. Volgende week woensdag publiceren we een extra editie van de nieuwsbrief.

15:33

Daarin zullen we aandacht besteden aan de Smal Ships Race (www.smallshipsrace.nl) naar het Engelse Lowestoft die donderdagochtend start voor de kust van IJmuiden. In de speciale editie kunt u onder meer lezen hoe u de bemanning van Zeilen-boot Swieb op internet kunt volgen. Ook kunt u de verrichtingen van boot en bemanning volgen via Twitter en kunt u de opvarenden via de satelliettelefoon een hart onder de riem steken.

Daarnaast kunt u ook lezen over de Ronde om Noord-Holland die op 17 juni start in Muiden en een dag later finisht in IJmuiden. Aan dit evenement doen ruim 250 zeiljachten mee. Ook hierbij is de redactie van Zeilen van de partij met Swieb. Via Twitter en een speciale website kunt u op de hoogte blijven van de voortgang die de 22-voeter maakt.

Met vriendelijke groet,

Cees van Dijk, 
hoofdredacteur

www.twitter.com/zeilen_magazine

Last modified: 1 juni 2011
Sluiten