Nieuws

Volvo Ocean Race Game-briefing bij Dekker Watersport

Marijn Harinck, directeur-eigenaar van UnitedGames geeft zondag a.s. bij Dekker Watersport in Zaandam een exclusief kijkje achter de schermen van de Volvo Ocean Race Game.

10:33

Donderdag 8 december 2011.

De Volvo Ocean Race Game (VORG) is een online game waarbij je zelf een Volvo Open 70 bestuurd. Je start gelijk met de echte boten en zeilt hetzelfde traject. Ook heb je de beschikking over dezelfde zeilen en windinformatie als de echte boten. Gelukkig zit er ook een stuurautomaat bij, zodat je de boot niet 24 uur per dag zelf hoeft te sturen. Je kunt je boot ook besturen vanaf een Iphone of Android smartphone. Hiervoor zijn speciale apps te downloaden. Alle deelnemers in de game kunnen met elkaar twitteren, facebooken en e-mailen. De hoofdprijs van het spel is een gloednieuwe Volvo XC60 personenauto. Wereldwijd doen aan de virtuele race 120.000 deelnemers mee. Zo’n tienduizend deelnemers komen uit Nederland.

Marijn Harinck, zelf fervent zeiler, zal bij Dekker Watersport vragen beantwoorden en tips & trucs geven voor de 2e etappe van de Volvo Ocean Race die zondag om 13.00 uur in Kaapstad van start gaat. Wat is de snelste route? Hoe ga je om met weersystemen tijdens de etappe? De briefing van Marijn Harinck vindt plaats van 10.30 tot 11.30 uur. Dekker Watersport is zondag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Meer informatie op www.dekkerwatersport.nl en www.volvooceanracegame.com.

Last modified: 9 december 2011
Sluiten