Online redacteur

online redacteur

Houd je van zeilen en wil je meebouwen aan het grootste watersportplatform van Nederland? Zeilen Magazine, Hollandia watersportboeken en Vaarbewijs Academy werken intensief samen om elke dag vele tienduizenden watersportliefhebbers te informeren, inspireren en verrassen. Om onze ambities waar te maken, zijn we op zoek naar een:

Online Redacteur (minimaal 32 uur)

Heb je een passie voor alles wat met zeilen te maken heeft, journalistieke ervaring op hbo-niveau en schrijf je mooie verhalen en aantrekkelijke nieuwsberichten? Weet je onze doelgroep te verrassen, amuseren en informeren met originele en creatieve content in de breedste zin van het woord? Dan is dit je baan!

In deze functie

  • ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, planning en kwaliteit van onze online content via al onze kanalen;
  • weet je de Zeilen website, socials en nieuwsbrief optimaal te positioneren, net als de portal waarop Zeilen magazine digitaal te lezen is;
  • fungeer je als aanspreekpunt voor (freelance) redacteuren en webbouwers;
  • ben je een verbindende factor in de online aanpak in het watersportcluster van Zeilen, Hollandia watersportboeken en Vaarbewijs Academy;
  • Ben je onderdeel van een team van enthousiaste professionals;

Daarnaast beschik je over een visie op online ontwikkelingen en aantoonbare online vaardigheden. Je hebt veel affiniteit en ervaring met sociale media, SEO en back-end van website(s). Je kunt goed werken met deadlines, je bent gedisciplineerd en je weet je werk goed te organiseren. En tot slot ben je een ervaren zeiler.

Dit kun je van ons verwachten

Een dynamische en pittige baan in een florerend mediabedrijf in Haarlem. We werken met ruim 40 medewerkers aan de leukste en mooiste magazines, boeken en digitale producten. Het watersportcluster van Zeilen Magazine, Hollandia en Vaarbewijs Academy is onderdeel van de Gottmer Uitgevers Groep, een familiebedrijf met een prettige werksfeer. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdelingsregeling en een eigentijdse thuiswerkregeling. Salariëring en algemene arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO voor het Uitgeverijbedrijf.

Solliciteren?

Voor vragen kun je contact opnemen met Ben Rutte, hoofdredacteur Zeilen via 023-8200100 of ben@zeilen.nl. Wil je eerst kennis maken met een kop koffie? Dat kan ook, bel Ben. Wil je solliciteren, dat kan via vacature@gottmer.nl. Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen we contact met je op over de verdere procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Last modified: 6 maart 2023

Comments are closed.

Sluiten