Marketeer Zeilen

 

 

Ben je een fanatieke zeiler en wil je van je hobby je werk maken? Zeilen is hét platform voor zeilers, door zeilers met elke maand een tijdschrift en dagelijks online met het laatste zeilnieuws. Wij hebben per direct een plek beschikbaar voor een

Marketeer Zeilen (32-36 uur)

Wat verwachten we van jou?

De lezers- en advertentiemarketing voor Zeilen Magazine wordt jouw verantwoordelijkheid. De uitvoering doe je samen met je collega’s van de redactie. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de marketing van onze andere mediaproducten voor Zeilers, zoals bijvoorbeeld de webinars, podcasts en boeken. Je organiseert ook evenementen en beursdeelnames voor Zeilen. Kortom, je weet de verschillende klanten en producten op een creatieve manier bij elkaar te brengen.

Wat heb je hiervoor nodig?

Je beschikt over een dosis zeil enthousiasme én je beschikt over een commercieel instinct. Je bent praktisch ingesteld, je kunt goed organiseren en je behoudt het overzicht. Verder ben je resultaatgericht, innovatief en werk je op hbo-niveau. Relevante werkervaring is natuurlijk fijn, maar je leergierigheid is misschien nog wel belangrijker.

Wat kun je van ons verwachten?

Een afwisselende baan in de watersport bij een groeiend mediabedrijf in Haarlem, waar we met bijna 50 medewerkers de mooiste magazines, boeken en digitale producten maken. Het watersportcluster van Zeilen Magazine, Hollandia en Vaarbewijs Academy is onderdeel van de Gottmer Uitgevers Groep; een bedrijf waar werkplezier, respect voor elkaar en de omgeving, kwaliteit en diversiteit hoog staan aangeschreven.

 

Salariëring en algemene arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO voor het Uitgeverijbedrijf. We bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdelingsregeling en een eigentijdse thuiswerkregeling.

Heb je interesse?

Stuur dan je je CV naar: personeel@gottmer.nl . Als je vooraf nog vragen hebt, dan kun je ook contact opnemen met Ben Rutte, hoofdredacteur van Zeilen via 023-8200100 / ben@zeilen.nl.

 

Last modified: 21 april 2022

Comments are closed.

Sluiten