Marketeer Zeilen

Ben je een marketeer en is zeilen je hobby? Maak er dan je werk van! Zeer afwisselende en uitdagende job voor proactieve marketeer. Verantwoordelijk voor lezers- en advertentiemarketing, webinars, podcasts, evenementen en beursdeelnames. 

Organisatie

Zeilen is hét platform voor zeilers, door zeilers met dagelijks online het laatste zeilnieuws en elke maand het magazine. Daarnaast produceert en organiseert men evenementen, beursdeelnames, webinars en podcasts voor zeilers. 

Zeilen is onderdeel van de Gottmer Uitgevers Groep uit Haarlem. Dit is een zelfstandige uitgeverij die een breed assortiment uitgaven voert van verschillende media gericht op enerzijds kinderen met Gottmer kinderboeken (o.a. Dikkie Dik) en Big Balloon en anderzijds volwassenen met Becht (culinair), Altamira (mind, body & spirit), Dominicus (reizen) en Hollandia & Zeilen Magazine (watersport). Er werken momenteel 50 medewerkers bij dit dynamische mediabedrijf. 

Cultuur

Bij deze organisatie staan werkplezier, respect voor elkaar en de omgeving, kwaliteit en diversiteit hoog aangeschreven. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit zijn vanzelfsprekende onderdelen van de bedrijfsvoering. Als Haarlemse uitgeverij ondersteunt men lokale culturele activiteiten en helpt men organisaties die zich inzetten voor leesbevordering. 

De functie

Als Marketeer Zeilen ben je onderdeel van een team met 5 vaste medewerkers dat ondersteund wordt door een aantal freelancers. 

De lezers- en advertentiemarketing wordt jouw verantwoordelijkheid. De uitvoering doe je samen met je collega’s van de redactie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de marketing van andere mediaproducten voor zeilers, zoals b.v. webinars, podcasts en boeken. Je organiseert evenementen en beursdeelnames. Productontwikkeling is een onderdeel van de job. Kortom, je weet de verschillende klanten en producten op een creatieve manier bij elkaar te brengen en daardoor een succesvolle branding van Zeilen te realiseren. 

Ook wordt van je verwacht mee te denken over de toekomstige digitale transformatie van de organisatie.     

Je rapporteert direct aan de Hoofdredacteur van Zeilen.

Functievereisten

  • Relevante werkervaring binnen het vakgebied marketing;
  • Vanaf HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring bij een mediabedrijf is een pre;
  • Je bent bij voorkeur een zeiler of b.v. zeilinstructeur (geweest);
  • Je bent een zelfstarter, proactief, leergierig en communicatief sterk;
  • Je hebt affiniteit met online marketing en IT;
  • Je beschikt over een goed gevoel voor humor.

Aanbod

  • Bij deze leuke club verdien je een marktconform salaris, afhankelijk van je opleiding, ervaring en geschiktheid;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk.

Interesse?

Zeilen heeft deze vacature exclusief uitbesteed aan Duke & Jacobs Werving & Selectie. Als je vragen hebt over de organisatie, de vacature zelf of de procedure, dan kun je contact opnemen met Duke & Jacobs: 

Robert Jacobs (partner at Duke & Jacobs) 
Tel +31 (0)6 4835 0789 
Mail robert@dukejacobs.nl  

Solliciteren?

Als je geïnteresseerd bent in deze functie en het gevoel hebt dat jij als Marketeer de juiste aanvulling bent op het team van Zeilen, solliciteer dan via de volgende link: https://www.dukejacobs.nl/vacatures/marketeer-zeilen/   

Wil je liever per e-mail solliciteren, stuur dan je motivatie inclusief een recent CV aan: robert@dukejacobs.nl 

Last modified: 4 juli 2022

Comments are closed.

Sluiten